NY SPENNENDE CD MED DEN NORSKE BLUESGITARISTEN KNUT REIERSRUD:

På grunn av min interesse for gitarister fant jeg en ny cd med den norske gitaristen Knut Reiersrud.

Knut Reiersrud

Knut Reiersrud

Knut Reiersrud

Knut Reiersrud er norsk født februar 1961.Arbeidet hans inkluderer norsk tradisjonsmusikk og afrikansk musikk.Jeg kjente navnet hans men jeg hadde ikke hørt noe av musikken før den siste utgivelsen.

KNUT REIERSRUD BAND – Heat

Dette albumet har 8 spor.                                                                                                    Medvirkende :                                                                                                                       Knut Reiersrud :  Vokal, gitar, oud, piano                                                                           David Wallumsrød :  orgel, Fender Rhodes, piano, Juno 60, Vokal                                   Bjørn Holm : Gitar, vokal                                                                                                     Nikolai Hengsle : Bass, Vokal                                                                                             Andreas Bye :  Trommer                                                                                                     Bildet nedenfor viser navnene på alle sporenne.                                                               

Dette albumet var trivelig musikk. Jeg håper Knut Reiersrud kommer med flere utgivelser i nærmeste fremtid.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *