HØST

Det er desverre blitt høst. Det er tungt skydekke og det regner jevnt. Jeg har ennå ikke klart å få rette døgnrytmen etter at klokkene ble stilt tilbake. Det ser ut til at vi slipper den fryktelige stormen som rammet England. På denne årstiden er ikke vi nordmenn særlig sosiale. De eneste begivenhetene er julebordene som starter om noen uker. Ellers er det best å tilbringe tiden i godstolen med en god bok eller invitere venner hjem til et godt måltid og en god film og kanskje tenne i peisen. Jeg savner sommeren. Da kunne jeg dra til Stavanger sentrum og slå meg ned på uteserveringene med en halvliter eller tre. Det var alltid kjentfolk å treffe. Det var også trivelig å slå seg ned på en benk ved kaikanten med en god bok mens jeg gløttet på damene som gikk forbi. Hvor gjemmer de søte damene seg på denne årstiden.

I kveld hentet jeg en ny ladning bøker fra AMAZON på post i butikk så jeg har noe å kose meg med.

Nye bøker fra AMAZON

Nye bøker fra AMAZON

AMAZON registrer alltid hvilke bøker vi kjøper. Så sender de mail med » vi ser at du kjøpte følgende bøker derfor tro vi at du kan være interessert i disse også.» Jeg blir alltid fristet. Etter å ha hentet bøkene dro jeg til «Plantasjen» plante utsalg for å se om det var noen fristende planter jeg kunne kjøpe for å fornye stueplantene mine. Jeg fant kun en sammenplantin med succulenter.

Sammenplanting av succulenter

Sammenplanting av succulenter

På «Plantasjen» var det full jul. Det virker noe tidlig.

Jul på "Plantasjen"

Jul på «Plantasjen»

Det er for tidlig å begynne med juleforberedelser ennå men denne årstiden hadde vært trist om vi ikke hadde hatt julen å tenke på. Det er en tanke å begynne å studere oppskrifter. Jeg planlegger å lage noen kaker til jul.

IMG_0457

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *