HELGEKOS,VÅR OG FERIEPLANLEGGING

Jeg skriver dette sent lørdag kveld eller kanskje natt til søndag. Jeg har kjøpt inn helgekos som jeg vil skal vare i to helger. God maltwhisky er mitt valg.

HELGEKOS

HELGEKOS

 

Mens jeg skriver dette koser jeg meg med Odd Børretsen & Lars Martin Myhre cd «Noen ganger er det allright»

Noen ganger er det allright

Noen ganger er det allright

Våren er sen i år. Det er tele rett under overflaten slik at jeg kan ikke plante. Jeg var ute en tur lørdag ettermiddag og så ikke en grønn spire eller grønne skudd på trærne. Frøene jeg har satt for å drive fram sommerblomster er begynt å spire. Jeg savner å se langt flagrende blondt hår. Hvor er de søte jentene i vintermånedene? Er det jeg som ikke legger merke til dem?

SKÅL!!!

SKÅL!!!

 

Jeg er begynt å tenke på ferieplaner. Det jeg egentlig drømmer om er barndommens hytteferier med bading og fisking. Men dette er desverre ikke tilgjengelig lenger. Det er mange spennende reisemål i utlandet som jeg ikke har besøkt. Jeg fant reklame for ferie på Cuba fredag. Det virket fristende med vakker natur,fargerikt miljø, hyggelige mennesker og gamle amerikanske biler. Men ferien er så lang at den kan deles på flere reisemål.Jeg har blitt anbefalt cruise. Men det frister ikke meg å være innesperret på et skip i flere uker.

 

Er dette et alternativ?

Er dette et alternativ?

 

Eller dette?

Eller dette?

Håper våren kommer snart. Gleder meg til å treffe folk på friluftserveringstedene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *