KJØPE NYTT PLOMMETRE TIL TERRASEN?

Jeg har i 15 år hatt plommetre i krukke på terrasen. Det har vært populært når gjestene kunne plukke plommer rett fra treet. I tillegg har jeg hatt drueranke. Druene var ikke vellykket. De var meget sure. Nå er terrasen blitt rehabilert. Flere planter ble ødelagt i denne prosessen. Jeg var på jakt etter et nytt plomme tre igår etter å ha plantet ferdig i blomsterkassen.

BLOMSTERKASSEN

BLOMSTERKASSEN

Før jeg lette etter plommetre måtte jeg stille sulten. Jeg tok en tur innom Madla Amfi og Cafe Express. Der har de alltid lekkert anrettet bakt laks. Mens jeg spiste leste jeg dagens aviser.

BAKT LAKS

BAKT LAKS

Tiden gikk og det nærmet seg stengetid. Jeg får fortsette å lete etter plommetre idag. Jeg dro heller hjem for å lytte til den nyeste cCD fra «Platekompaniet».

JOHN FOGERTY: Wrote A Song For Everyone

JOHN FOGERTY: Wrote A Song For Everyone

De fleste sporene var dansbar rock med innslag av folk.Det var forskjellige dyktige musikere med på alle sporene. De mest kjente er kreditert på omslaget. Alle er kreditert i heftet i omslaget. Dette er en CD det er trivelig å lytte til. Jeg kjente navnet John Fogerty men jeg har aldri lyttet til noe av musikken.

Navnet på alle sporene vises her

Navnet på alle sporene vises her

IMG_0457

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *