SHOPPINGTUR

I går hadde jeg en ny shoppingtur. Mitt vond venstre kne er blitt noe bedre slik at jeg klarer å gå endel uten få smerter. Jeg var først innom  Vinmonopolet og kjøpte noen små flasker med forskjellige maltwhisky merker som jeg prøvesmakte når jeg kom hjem. Det måtte  være konsekvent prøvesmaking. Jeg skulle ikke bli særlig påvirket.

MALTWHISKY

MALTWHISKY

LAGAVULIN  16 år

En markert smak av brent tre og sot. En antydning til smak av einerbær. Markert ettersmak.

Glenfarclas   15 år

Smak av ferskt tre. Antydning til kamfer og krekling. Behagelig rund ettersmak

The Arran Malt    14 år

Smak av ferskt tre. Antydning til smak av frukt som plomme og fersken. Behagelig ettersmak..

Springbank    10 år

Ikke den beste.Smaker metall og bakelitt.

Revival       Ikke oppgitt alder

Litt smak av tre.Pregløs smak

Etter det jeg har funnet ut har ikke Vinmonopolet disse merkene i full størrelse. Jeg skulle ønske de ville selge to av disse merkene i full størrelse. Etter Vinmonopolet sjekket jeg hyllene i butikken til «Platekompaniet». Jeg fant to CD som virket interessante.

PAT METHENY/TAP

PAT METHENY/TAP

Gitarvirituosen Pat Methenys lyriske gitarspill er alltid en nytelse å lytte til. Albumet inneholder 6 forholdsvis lange spor. Kun Antonio Sanchez  medvirker på trommer.Pat Metheny trakterer akkustisk gitar,elektriske gitarer,bariton gitar,siter gitar,tiples,bass,piano,orchestrionic marimba, orkester bells,bandoneon,percussion og flygelhorn. Nyt albumet på sofaen.

Navnet på alle sporene viser her

Navnet på alle sporene viser her

Jeg fant også en CD som jeg kjøpte instinkt. Navnene var ukjente for meg og jeg er usikker på opprinnelses land.

ASK EMBLA : NORTHERN LIGHT

ASK EMBLA : NORTHERN LIGHT

Artistene er : Ina Wroldsen og Arnthor Birgisson. Musikken er preget av elektronikk men en dyktig gitarist medvirker på flere spor. Albumet inneholder 14 spor med franskinspirerte jazzballader. Alle tekstene er trykket i omslagheftet. Albumet er en nytelse å lytte til. Det er tydelig at det kan være fornuftig å kjøpe på instinkt.

Navnet på alle sporene viser her.

Navnet på alle sporene viser her.

Når jeg skriver om musikk nå blir jeg minnet på at Mark Knopfler skal ha konsert i Stavanger i morgen 13.juni. Jeg var for sen til å få billet de ble solgt ut på 22 minutter. Ergerlig.

Da jeg var ute i går fikk jeg også gått innom postkontoret for å hente den RAF sektorklokken jeg bestilte fra RAF museet i London.

RAF sektorklokke

RAF sektorklokke

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *