SOMMERHILSEN

Rehabiliteringen av terrasene er endelig ferdig. Det har tatt 9 måneder. Det er tydelig at vi har et borettslagstyre som er inkompetent. Denne rehabiliteringen burde tatt max 2 måneder.Men i dag har jeg kunnet plante i krukker.

Tomater

Tomater

CHILI

CHILI

AGURK OG CHERRYTOMATER

AGURK OG CHERRYTOMATER

Jeg håper det blir sol og bra temperatur.Da bir det en bra avling med tomater. Agurker har jeg ikke prøvd tidligere så det blir spennende. Chili fryser jeg for å bevare. Jeg har også plantet en krukke med urter. Det kan være greit når jeg eksperimenterer med asiatiske oppskrifter.

URTER

URTER

I ettermiddag var jeg ute og shoppet fant to typer maltwhisky som jeg liker. CAOL ILA  12 år og TALISKER  10 år. De er bra til kos. Kjøpesenteret «Madla Amfi» har en butikk som heter Greenbay Bridge. De har et topp utvalg av kaffe og te.Her fant jeg nytt merke te og et nytt merke kaffe som jeg fikk lyst til å prøve. Et besøk her anbefales sterkt. Biledet ble desverre uklart.

TE OG KAFFE

TE OG KAFFE

Med dette sender jeg en sommerhilsen til familie,slekt,venner,kjente og kolleger.Jeg ønsker alle en trivelig sommer.Håper det blir sol og varmt slik at vi kan samle krefter til vinteren. Sommeren skal være tiden for kos og friluftsliv. Blir det ikke sol og varmt planlegger jeg å bestille en tur til varmere strøk senere.

Eller dette?

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *