FREDAG,BUTIKKRUNDE OG HANDLING

I går fredag hadde jeg planlagt en butikkrunde men også få gjort noe hjemme.Først ville jeg spise middag. Jeg valgte Cucina Italia på Kvadrat kjøpesenter. Kokkens anbefaling var «Frutti di mare» pasta.Etter mitt siste besøk i Roma er jeg skeptisk til betegnelsen Frutti di mare.Jeg bestilte Frutti di mare pizza og forsto ikke hvorfor  jeg fikk en stor tom skål på bordet. Men da jeg fikk pizzaen forsto jeg grunnen. Alle skalldyr i pizzaen ble servert med skallet på. Men pastaen på Cucina Italia var meget god. Det ble et topp måltid.Etter spisingen ble det et besøk på butikken til «Platekompaniet. Her fant jeg to Cder som  virket interresant.

AZTEC JAZZ

AZTEC JAZZ

Den var spilt inn live på konsert i Halden i mai 2012. Det meste er country som fikk meg til å tenke på Willie Nelson. Albumet har 11 spor.Det er uvant med den typen orkester på den typen musikk. Det var «Tom Russel and the Norwegian Wind Ensemble. Jeg savner mer gitarspill.

Navnet på alle sporene viser her

Navnet på alle sporene viser her

Mavis Staples : One True Vine

Mavis Staples : One True Vine

Navnet Mavis Staples er ukjent for meg. Dette er gospel og ikke den musikken jeg ville valgt om jeg hadde kjent innholdet. Albumet har 10 spor.

Navnet på alle sporene viser her

Navnet på alle sporene viser her

På Vinmonopolet fant jeg en maltwhisky jeg ikke har prøvd på lenge.

THE SINGLETON  12 år

THE SINGLETON 12 år

Den har en fin rund smak av tre med antydning til smak av ananas. Fin ettersmak. Dette koser jeg med i helgen og får lest noen av bøkene mine. Fortsatt god helg. Ønsker det kunne bli fint sommervær.

IMG_0411

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *