MIDDAG,SHOPPING,NYE MALTWHISKYMERKER,HENTE NYE KOKEBØKER PÅ POSTKONTORET

Jeg dro for å spise middag og shoppe idag. Først ble det middag på Cucina Italia på Kvadrat kjøpesenter. Det ble Sopprisotto med Kveite.Det var et topp måltid. Etter spisingengen ble det handling på OBS. Etterpå ble det besøk på Vinmonopolet for å finne nye maltwhiskymerker.Jeg fant to nye merker.

KILCHOMAN og GLENCADAM

KILCHOMAN og GLENCADAM

KILCHOMAN ble startet i 2005 på på Islay.Det er en av de minste produsentene i Skottland.Dette er en 100% Islay release.Den lukter tre,antydning av ananas og tyttebær.Smak av tre.Antydning av brent og og tyttebær.Rund fin ettersmak.

GLENCADAM 10 år. Åpnet i 1825. Det ligger i østre del av Highands.Glencadam har rettigheter til egne vannkilder som de bruker i produksjonen.Whiskyen lukter av friskt gress,antydning av frukt og ferskt tre.Smak av tre og antydning til appelsin.Frisk ettersmak.Jeg anbefaler begge disse whiskymerkene.

Etter besøket på Vinmonopolet måtte jeg innom postkontoret for å hente kokebøker jeg har bestilt på Bokkilden og Amazon. Jeg har gått igjennom disse mens jeg testet whiskyen.Nå bli det spennende å eksperimentere med oppskrifter.

NYE KOKEBØKER

NYE KOKEBØKER

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *