MIDDAGSPISING OG SHOPPING

Etter arbeidstid kjørte jeg for å spise middag og shoppe.Det ble middag på Cafe Express Kvadrat kjøpesenter. Det var lammepølser med tomatsalat og råsteikte poteter.Det var et topp måltid.

Lammepølser fra Idsøe med tomatsalat og råstekte poteter

Lammepølser fra Idsøe med tomatsalat og råstekte poteter

Mens jeg spiste leste jeg gjennom dagens aviser.Det virker som terrorfaren øker sterkt.Etter spisingen ble det handling av kolonialvarer. Jeg hadde planlagt en tur innom Vinmonopolet for å se etter nye maltwhiskymerker og en tur innom butikken til Platekompaniet for å se etter nye CDer. Men tiden min forsvant. Jeg planlegger en tur innom Vinmonopolet i morgen for å finne nye matwhiskymerker å teste. I dag gikk jeg innom IKEA og kikket på planteutvalget. Jeg kjøpte to orkideer og en ørkenrose. Jeg trenger litt farger hjemme. Disse plantene trenger lite vann. Det er mulig de overlever sammen med kaktusene mine.De siste årene har jeg kun hatt kaktuser.Vanlige planter ville ikke overleve. De fikk enten for mye eller for lite vann.

ORKIDEER

ORKIDEER

 

ØRKENROSE

ØRKENROSE

I morgen planlegger jeg en tur innom planteutsalget «Plantasjen» for å se om de har flere søyleepletrær igjen. Jeg planlegger å ha et epletre i krukke på terassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *