DUMME YTRINGER FRA NYE REGJERINGSMEDLEMMER

De siste dagene har jeg lest i avisene om dumme ytringer som nye regjeringsmedlemmer er kommet med tidligere. Jeg lurer på hvor mange flere som har «skjeletter i skapet» som vi kan vente på kommer fram. Respekten for de nye regjeringsmedlemmene er ikke blitt større. Blir ikke nye regjeringsmedlemmer sjekket slik at det ikke kommer fram ting som er skjult? Søker jeg en sensitiv jobb i statsadministrasjonen blir jeg grundig sjekket fordi det ikke skal komme frem ting som gjør at jeg kan settes under press. Nå har samlet noen av dumhetene.

Justisminister Anders Amundsen Frp 2012 : «Jeg mener fartsgrensene i beste fall er veilende.» Liker ikke meningene til Tønsbergs blad. Boikotter.Brenner avisen.

Solveig Horne Frp Likestillingsminister: Transpersoner må inn under pasientlovgivningen. Det er der de hører hjemme. Horne 2011: Jentene har like mye ansvar for voldtektene. Barnehagebarn leser såkalte homoeventyr.  Innvandringspolitikken er skyld i voldtekter.

Landbruks og matminister Sylvi Listhaug 2010 : «Norsk  landbruk er et kommunistisk system.

Kan vi ha respekt for regjeringsmedlemmer som kommer med slike ytringer? Det føles pinlig om det blir kjent internasjonalt. Det bør kanskje gjøres nøyere sortering av kandidater.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *