HJEMMELAGET MIDDAG I WOK

Jeg fortsetter mine eksperimenter med å lage middag i wok. Jeg tar det jeg har i kjøleskapet. I det siste har jeg spist litt mye laks så denne gangen ble det baconsurret torskefilet med ris og grønnsaker.

RÅVARER

RÅVARER

Grønnsaker : Vårløk,Hvitløk,Fennikel,Gulrot,Reddikker,Tomat,Chili                                         Jeg presset saften av en halv lime over fisken,krydret den ,surret den med bacon og lot den ligge.

Jeg brukte disse kryddene

Jeg brukte disse kryddene

Mens fisken trakk inn kryddene finhakket jeg vårløk,hvitløk, fennikel og chili og lot det frese noen minutter i wok. Så la jeg i fisken.

Baconsurret torskefilet i wok

Baconsurret torskefilet i wok

Jeg valgte å servere gulrot,tomat og reddik som salat. Jeg strimlet gulroten og lagde fine skiver av tomat og reddik. Dette ble dynket med olivenolje som inneholder hvitløk,rød pepper,basilikum,steinsopp og trøffel.                                                                                      Til slutt la jeg alt pent på tallerken.

Baconsurret torskefilet med ris og grønnsaker

Baconsurret torskefilet med ris og grønnsaker

Jeg kan desverre ikke anbefale en god vin til dette men det ble et meget velsmakende måltid som jeg anbefaler. Nå må jeg igjen ut å handle for å fylle opp kjøleskapet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *