HOBBYKOKKEN

Jeg fortsetter mine eksperimenter med matlaging i wok og tar det jeg har i kjøleskapet. Denne gangen ble det baqconsurret laksefilet med grønnsaker.

RÅVARER

RÅVARER

For å ha noe sunt å drikke til maten dro jeg en tur til «PLANTASJEN» planteutsalg og kjøpte en kartong med eplemost fra EGGE gård.Her er det ikke sukker og ikke alkohol.

LIEREPLE EPLEMOST fra EGGE GÅRD

LIEREPLE EPLEMOST fra EGGE GÅRD

Jeg dynket fisken med saften av en halv lime og olivenolje og krydret den godt på begge sider.Så lot jeg den ligge mens jeg klargjorde grønnsakene.

Jeg brukte disse kryddene

Jeg brukte disse kryddene

Jeg finhakket vårløk,hvitløk og rødløk. Tomat,reddik,gulrot,agurk og ruccola  valgte jeg å servere som kald salat. Jeg skar tomat,agurk og reddik i tynne skiver og strimlet gulrøttene.Dette og ruccola dynket jeg med olivenolje med hvitløk,rød pepper,basilikum,       steinsopp og trøffel.

Klargjorte grønnsaker

Klargjorte grønnsaker

Jeg la vårløk,hvitløk,rødløk og tamarind i woken og lot det frese noen minutter før jeg la i        fisken.Denne lot jeg steke godt på begge sider. til slutt la jeg alt pent på tallerken.

BACONSURRET LAKSEFILET MED GRØNNSAKER

BACONSURRET LAKSEFILET MED GRØNNSAKER

Dette ble et meget velsmakende måltid som jeg anbefaler dere å prøve.Nyt. Neste gang prøver jeg å få tak i skalldyr for å eksperimentere mer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *