HØST 2014

HØST

HØST

Kalenderen viser det er høst og naturen viser det er høst. Jeg satt på terassen og spiste middag og leste tidligere i kveld. Solen varmet så temperaturen var behagelig. Jeg er i gang med å lese boken : THE PSYCHOPATH`S GUIDE TO SUCCES.

THE PSYCHOPATHS GUIDE TO SUCCESS

THE PSYCHOPATHS GUIDE TO SUCCESS

Boken er skrevet i fellesskap av Kevin Dutton og Andy McNab. Dutton er professor i psykiatri. McNab er tidligere soldat i den britiske elitestyrken SAS og forfatter. Han har skrevet flere spennende og interessante bøker. Dutton ga McNab diagnosen psykopat men han er en god psykopat. I motsetning til en ond psykopat har han evne til å skru opp og ned egenskaper som hensynsløshet,ureddhet,evne til å ta  avgjørelser,samvittighet og empati.                                                                                     Jeg har kun lest 150 sider av boken men syns den er meget lærerik. Jeg anbefaler  boken og vil skrive mer om den når jeg har lest den ferdig.                                               Jeg er blitt sekretær i Flyhistorisk Museum Sola og har fått endel kontorarbeid i forbindelse med dette. Det trenges endel opprydning fordi den som hadde vervet tidligere var inkompetent. Disse oppgavene kan være greie å ha når det blir mørkere.

Da jeg var guttunge reiste vi til morfars hytte på denne tiden. Vi skulle plukke de eplene vi skulle ha til jul.Eplene ble pakket i silkepapir.Saft og syltetøy var klart.                         Sommerferien var slutt og det var trivelig å prate med skolekameratene. Det var mye nytt i begynnelsen av skole året.                                                                                         Etter at jeg ble voksen og begynte og jobbe har jeg tatt sen sommerferie og reist til varmere strøk for å få sommeren til å vare lenger. Nå er sommeren slutt.Uteserveringene er forsvunnet. De søte jentene som var å se i sommermånedene er forsvunnet. Det er stille i Stavanger sentrum. Det er høsferie i Oktober. Det blir kanskje litt liv da. Når julehandelen begynner blir det mer liv. Men vi ersikre på at kommer en ny vår. La oss glede oss til det. Nyt høsten alle.

Fyr på peisen

Fyr på peisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *