NY RETT FRA AMATØRKOKKEN

Jeg fortsetter mine eksperimenter med matlaging i wok.Jeg bruker det jeg har i kjøleskap og matbod. Denne gangen hadde jeg flere forskjellige ting hjemme så det ble ørretfilet med søtpoteter,couscous og grønnsaker.                                                                                       Grønnsaker : Vårløk,paprika,,hvitløk,fennikel, tomater, chili, ingefær, alfalfaspirer, oliven.

RÅVARER

RÅVARER

Jeg krydret fisken og lot den ligge mens jeg klargjorde grønnsakene.

Jeg brukte disse kryddene

Jeg brukte disse kryddene

Jeg finhakket vårløk, paprika, fennikel, chili.Hvitløken ble presset. Ingefær raspet jeg.Tomatene ble skåret i tynne skiver. Jeg helte 2,5 dl couscous i et krus og slo kokende vann over. Det er noe jeg har sett Jamie Oliver gjøre.Søtpotetene ble skåret tynne skiver.

Klargjorte grønnsaker

Klargjorte grønnsaker

Jeg lot vårløk,fennikel,chili, hvitløk, paprika, ingefær frese noen minutter i woken før jeg la i søtpotetene. Disse trenger litt tid.

Søtpoteter i wok

Søtpoteter i wok

Når jeg mente søtpotetene var klar tok jeg dem ut og la dem pent på talerken sammen med alioli,oliven og tomat. Til slutt ble fisken lagt i woken.Filetene var tykke så jeg lot dem steke godt på begge sider. Når jeg regnet at fisken var klar la jeg den på tallerken og pyntet det hele med alfalfaspirer.

Ørretfilet med søtpoteter,couscous og grønnsaker

Ørretfilet med søtpoteter,couscous og grønnsaker

Det ble et meget velsmakende og vellykket måltid som jeg anbefaler. Jeg har kikket i min vinkjeller men finner ingen vin jeg kan anbefale til dette. Men likevel kos dere.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *