NYTT KOKKE EKSPERIMENT

Jeg fortsetter med mine matlagingseksperimenter i det nye året.Jeg tar det jeg har i kjøleskap og matbod. Denne gangen ble det torskefilet på haricotverts med søtpoteter,couscous og salat.                                                                                                  Jeg fikk flere krydderblandinger fra «Jacobs utvalgte» til jul.Denne gangen prøver jeg blandingen for fisk. Den består av: Salt, Sennepsfrø, Paprika, Hvitløk, Chili, Sukker, Pepper, Dill.

KRYDDERBLANDING

KRYDDERBLANDING

Jeg dynket fisken med saften av en lime og krydret den med denne krydderblandingen. Jeg lot fisken ligge mens gjorde klar de andre råvarene.

RÅVARER

RÅVARER

Vårløk,hvitløk og vanlig løk ble finhakket og lagt i den varme woken.Tomaten ble skåret i tynne skiver og lagt på toppen. Jeg lot dette frese noen minutter. I mens skar jeg søtpotetene i tynne skiver. Disse ble lagt i woken og stekt på begge sider.Søtpoteter trenger litt steketid.Når jeg regnet disse som klar dyttet jeg dem til side og la i fisken. Filetene var tykke så jeg stekte dem noen minutter på begge sider. I mens plansjerte haricotverts. Etter noen minutter lot jeg couscous steke sammen med fisken.                     Jeg arrangerte ruccola med stekte tomatskiver som salat og dynket den med granatepleeddik. Søtpotetskivene ble arrangert  pent på tallerken. Haricotverts ble lagt parallelt på tallerken. På disse ble fiskefileten lagt.

ET LEKKERT MÅLTID

ET LEKKERT MÅLTID

Dette ble et meget velsmakende og lekkert måltid som jeg anbefaler. Jeg skulle kjøre bil etterpå.Derfor kunne jeg ikke nyte vin til maten.

IMG_0457

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *