NYKREERT MIDDAG

Jeg fortsetter mine eksperimenter på kjøkken og tar det jeg har i kjøleskapet. Denne gangen ble det strimlet svinekjøtt med søtpoteter og salat.

RÅVARER

RÅVARER

Råvarer: Svinekjøtt,søtpoteter,rødløk,vårløk,reddiker,tomat,gulrot,ruccola

Jeg krydret først kjøttet med en krydderblanding jeg fikk til jul.Den var fra «Jacobs utvalgte» og består av: Salt,paprika,pepper,chili,rosmarinløkfennikel,hvitløk,timian,dill,røkt paprika.

 

KRYDDERBLANDING

KRYDDERBLANDING

Denne gangen har jeg funnet en passende rødvin til maten: RAVENS WOOD ZINFANDEL California 2012.                                                                                                    Jeg finhakket rødløk og vårløk og lot det frese i stekepannen.I mens skar jeg søtpotetene i tynne skiver. Gulrot og reddik ble strimlet. Tomaten ble skåret i tynne skiver .Gulrot ,reddik og tomat ble arrangert på ruccola som salat.Jeg dynket salaten med granateple eddik. Søtpotetene ble lagt først i stekepannen fordi de trenger litt tid. Etter noen minutter flyttet jeg søtpotetene til sides og la i kjøttet. Når jeg vurderte det som ferdig anrettet jeg det pent på tallerken.

I STEKEPANNE

I STEKEPANNE

På  tallerken

På tallerken

Den valgte rødvinen var meget vellykket. Den fremhevet smaken slik at det ble et meget velsmakende måltid.

ET VELSMAKENDE MÅLTID

ET VELSMAKENDE MÅLTID

Dette anbefaler jeg.Nyt det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *