ONSDAGENS MIDDAG

BACONSURRET TORSKEFILET MED POTETBÅTER OG SALAT

BACONSURRET TORSKEFILET MED POTETBÅTER OG SALAT

Jeg prøver å tømme fryseren for å tine is. Derfor tok jeg torske filet fra fryseren. Den ble krydret med en wok krydderblanding fra Amundsen. Filetene ble surret med bacon.Jeg lot dette ligge og delte potetene i båter. Jeg bruker en blanding av aromatisert olivenolje og flytende Melange margarin når jeg steker i wok. Jeg krydret potetbåtene med en wok krydderblanding fra Amundsen og lot dem ligge noen minutter i woken. I mens gjorde jeg klar salaten. Den ble laget av spinat, gulrot og tomat og dynket med limesaft.             Når alt var klart la jeg det pent på tallerken.

O=NSDAGSKVELDENS MIDDAG:

ONSDAGSKVELDENS MIDDAG

Det ble et meget velsmakende måltid som jeg anbefaler.

 

Annonser

One thought on “ONSDAGENS MIDDAG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *