MARIUS NESET – ET NYTT JAZZMUSIKERNAVN FOR MEG:

MARIUS NESET

Marius Søfteland Neset.Født januar 1985.Norsk jazz saksofonist. Bosatt i København. Instrumenter : Tenor og Sopran saksofon. Jeg fant et nytt album som virket interessant.

Marius Neset – Circle of Chimes

Dette albummet har 10 spor.                                                                                               Medvirkende :                                                                                                                     Marius Neset :  Tenor og Sopransaksofon                                                                         Lionel Loueke :  Gitar , Vokal                                                                                              Andreas Brantelid :  Cello                                                                                                    Igrid Neset :  Fløyte, piccolo og alt fløyte                                                                            Ivo Neame :  Piano                                                                                                              Jim Hart :  Vibrafon, Marimba, perkusjon                                                                            Petter Eidh :  Bass                                                                                                               Anton Eger :  Trommer, Perkusjon                                                                                      Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  

Dette albumet var et vellykket kjøp. Skikkelig svingende og variert jazz. De medvirkende musikerne gjorde en meget god jobb.

 

Annonser

One thought on “MARIUS NESET – ET NYTT JAZZMUSIKERNAVN FOR MEG:

  1. Hørte han for 3-4 år siden og allerede da var han i ferd med å bli en moden musiker med full tone i hornet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *