GITARIST – NY CD

TOMMY EMMANUEL

På grunn av min interesse for gitarister fant jeg et album hvis navn jeg ikke kjente.Tommy Emmanuel er  australsk gitarist,sanger og sangskriver.Han er kjent for kompliserte fingerspill teknikker.Han blir sammenlignet med Chet Atkins..Født mai 1955. Han bruker gitarer fra den australske produsenten «Maton».

Tommy Emmanuel.

Tommy Emmanuel

 

Jeg fant et album som virket interessant..                                                                           Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Dette albumet brakte fram minner  om de gamle Chicagoblues veteteranene som Big Bill Broonzy og Brownie Mcghee.Jeg kikket på vinylsamlingen min.Det kom mange  koselige minner fram fra studietiden.

Annonser

One thought on “GITARIST – NY CD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *