RANDI TYTINGVÅG-KONTORKONSERT

RANDI TYTINGVÅG

 

Tirsdag 11.september ble det arrangert kontorkonsert i et av kontorlandskapene i AIBEL i Stavanger. Det var artisten Randi Tytingvåg med trio. Trioen var topp. Jeg ble imponert av gitaristens utvalg av gitarelektronikk. Det så ut som han hadde hele katalogen på gulvet foran seg. Det føles stusslig med bare 6 stålstrenger nå. Endel av de ansatte var skeptiske og trodde musikken var vanskelig tilgjengelig. Men det var grei jazzrock som av til virket noe fransk inspirert. Det ble en trivelig intimkonsert. Jeg har vært endel år i arbeidslivet på forskjellige arbeidsplasser. Jeg har aldri opplevd noe liknende. Det er tydelig at AIBEL ønsker å oppmuntre de ansattes kulturinteresse.

Konserten gjorde at jeg ble motivert til å kjøpe Randi Tytingvågs siste CD «GROUNDING». Det var en nytelse å høre Randi Tytingvågs klare og behagelige stemme. Det fulgte med et hefte med tekstene. Tytingvågs stemme gjorde at det var mulig å følge dem. Jeg er usikker på om det var samme trioen som medvirket på konserten og på CDen. Men lydbilledet ga det inntrykket.

Trioen besto av : Ivar Grydeland:electric guitar,12 string guitar,accoustic guitar,reso phone guitar,lap top steel guitar,pedal steel guitar,banjo,piano.

Jo Berger Myhre:bass guitar,baritone guitar,accoustic guitar,double bass,synthesizer,piano.

Pål Hausken: drums,percussion,backing vocals

 

«GROUNDING»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *