SELVE JULEN ER OVERSTÅTT

IMG_0939

 

 

Selve julen er overstått men det blir nok noen juleselskaper i romjulen. Jeg feiret en meget koselig jul med familie med topp mat og gaver. Ingenting slår den ribben som blir stekt hjemme på kjøkkenet. Endel ser jeg nå bare når de er hjemme på ferie. Det blir lange mellomrom. Derfor blir julen spesielt viktig. Men julen gir også en følelse av vemod. Jeg tenker på dem som skapte de tidligste juleminnene som er borte nå. I julen blir de savnet. Julen får meg alltid til å spise alt for meget. Men det hører med til julen.

ETTER GAVEUTDELINGEN

ETTER GAVEUTDELINGEN

Etter gaveutdelingen så alle glade og fornøyde ut. Jeg fikk BLUE-RAY spiller til jul så jeg må ut og kjøpe HDMI kabel og BLUE-RAY filmer for å få prøvd den. Gleder meg. Jeg har invitert noen til å bli med ut og spise middag i romjulen. Gleder meg veldig.

MITT LILLE  JULETRE

MITT LILLE JULETRE

Det virker som det har vært litt fredelig bortsett fra alle trafikk ulykkene. Julen skal jo være en fredens høytid. Ref julevåpenhvilen i 1914.Jeg ønsker alle en fortsatt god jul. Kos dere med familie og venner. Lev idag. Vi har det topp her i landet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *