2013 går mot slutten

MIN KJØLESKAPSDØR MED JULEMINNER

MIN KJØLESKAPSDØR MED JULEMINNER

 

2013 går mot slutten.Har det vært et bra år? Norge fikk ny borgerlig regjering med Fremskrittspartiet. Nå vil det komme viktige endringer. Proffboksing blir tillat og Segway blir tillatt. Dette er noe folk flest er opptatt av. Fremskrittspartiet ønsker fri åpningstid for butikkene. De ansattes velferd betyr lite. Dette er en lavtlønnsgruppe. Det ønskes også liberalisering av Arbeidsmiljøloven. Jeg regner med at det snart kommer forslag om at Vinmonopolet skal ha åpent 24 timer og fri hasj. Fartsgrensene vil kanskje også bli øket.

Jeg leste i nettavisene om den tragiske terrorhandlingen i Volgograd i Russland. Vi må være våkne så det ikke blir skapt bitterhet i folkegrupper. Dette gir grobunn for terror organisasjoner. Nettavisene skriver at flere karibiske øystater vil kreve erstatning fra Norge for slavetiden. Det er tydelig at vi ikke har så pen historie som vi ønsker å tro. Saudi-Arabia forbyr nyttårsfeiring. Det religiøse politiet kontrollerer. Det samme gjør de med kvinners bevegelsesfrihet. Norge er venn og alliert med Saudi-Arabia. Derfor blir landet aldri kritisert.

IMG_0945I morgen er det nyttårsaften. Vi skal starte på et nytt år. Hva vil det ne året bringe. Vi bør ha forventninger. Kommende år skal det markeres at det er 100 år siden Første Verdenskrig startet.  La oss håpe vi slipper slike konflikter igjen. Nå går det mot vår og lysere tider. Jeg ønsker alle et fantastisk flott kommende nytt år.

sjølvik51-300x217

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *