NYTT EKSPERIMENT MED WOK

Jeg fortsetter mine eksperimenter med matlaging i wok. Jeg tar det jeg har i kjøleskap og fryser. Denne gangen ble det torskefilet med reker,baconterninger og grønnsaker.

RÅVARER

RÅVARER

Råvarer : Torskefilet,Reker,Baconterninger                                                                             Grønnsaker : Vårløk,Hvitløk,gulrøtter,Erter, Harricots Verts, Cherry tomater, Chili.                 Jeg finhakket vårløk,hvitløk og chili og lot det frese noen minutter i woken før jeg la i rekene.Mens rekene lå i woken krydret jeg torskefileten på begge sider. Jeg brukte hvit pepper,Herbes de Provence og Santa Maria Seafood & Fish. Rekene skal ikke ligge for lenge da blir de seige,så jeg tok dem ut.Så la jeg i torskefilet og baconterninger og stekte torske fileten godt på begge sider.

Torskefilet og baconterninger i wok

Torskefilet og baconterninger i wok

Desverre gikk torskefileten i oppløsning så det ble ikke så lekkert som jeg hadde tenkt på tallerken. Jeg tok ut fisk og bacon og la i grønnsakene. Grønnsakene lot jeg ligge noen minutter. Tilslutt la jeg alt på tallerken og strødde rekene over fisken.

Torskefilet med reker,baconterninger og grønnsaker

Torskefilet med reker,baconterninger og grønnsaker

Det ble et velsmakende måltid som jeg anbefaler. Nå må jeg fylle opp kjøleskap og fryser igjen.Kanskje jeg bør begynne å eksperimentere med desserter og kaker.                             Nå begynner snart en ny arbeidsuke. Det virker lenge til neste helg. Gled dere til neste helg. Håper det blir pent vær da.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *