GLADMATFESTIVALEN I STAVANGER

Gladmatfestivalen i Stavanger er nettopp avsluttet.Det har vært like trivelig som tidligere år.Jeg møter folk jeg ikke har sett på lang tid og synes det er spennende å prøve ny mat og nye produkter. Jeg pleier alltid kjøpe ting fra produsenter som er representert.

 

GLADMATFESTIVALEN

GLADMATFESTIVALEN                                                                                                                     

Dutch Cheeseman hadde spennende produkter.

Dutch cheeseman

Dutch cheeseman

Dutch Cheeseman

Dutch Cheeseman

Jeg kjøpte et utvalg av oster som jeg har lyst til å prøve.Som bonus fikk jeg en sennep og dillsaus som fikk osten til å smake topp.

Mine oster

Mine oster

Aronia Jæren lager saft og syltetøy av Aroniabær.

ARONIA BÆR

ARONIA BÆR

Aronia er en velkjent prydbusk hos oss.At bærene er smekkfulle av antioksidanter har vært mindre påaktet. I andre land brukes bærene i store mengder i blandingsafter,vin og likør.                                                                                                                                Jeg kjøpte Aronia syltetøy.

ARONIA SYLTETØY

ARONIA SYLTETØY

Trykket på etiketten er så lite at at jeg måtte bruke lupe da jeg kom hjem for å lese at syltetøyet også inneholder 25% bringebær.Men det smakte godt.

Sjokoladehjørna i Egersund solgte lekker sjokolade med uvante smaker.Slike fristelser klarer jeg ikke å motstå. Derfor kjøpte jeg endel.

Sjokolade fra Sjokoladehjørna i Egersund

Sjokolade fra Sjokoladehjørna i Egersund

Haugaland Meieri solgte Feta snacks. Jeg har ikke prøvd Feta,men jeg lager endel salater.Derfor kjøpte jeg et beger for å prøve det i disse.

FETA SNACKS

FETA SNACKS

Jeg bruker endel oliven til matlaging og salater. Til nå har jeg kjøpt dem på glass. Nå kjøpte jeg marinerte oliven i løs vekt fra Maya Oliven.

MAYA OLIVEN

MAYA OLIVEN

Mine oliven

Mine oliven

Nå er det et helt år til neste Gladmat. Jeg gleder meg allerede. Nå skal jeg prøve endel av det jeg kjøpte i mine matlagingseksperimenter. Det skjer vel ikke så meget i Stavanger før til våren.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *