HJEMMELAGET MIDDAG

På søndag laget jeg igjen middag hjemme. Det er en stund siden sist.Jeg tar som vanlig ting jeg har i kjøleskap og matbod. Denne gangen prøvde jeg  tre ting jeg ikke har prøvd før.Det var jordskokk,fetaost og marinerte greske oliven.                                                   Middagen ble laksefilet med nypoteter,jordskokk og salat.

RÅVARER

RÅVARER

Jeg krydret først fisken med en krydderblanding for fisk fra «Judiths Urtehage».Poteter og jordskokk ble skåret i tynne skiver og krydret med en krydderblanding for potet fra «Judiths Urtehage».Cherrytomatene ble delt opp.

KRYDRET FISK

KRYDRET FISK

Når jeg steker i wok bruker jeg en blanding av aromatisert olivenolje og flytende  Melange margarin.Jeg la potet,jordskokk og tomater i woken og lot det steke.Mens dette stekte gjorde jeg klar salaten. Den besto av Ruccola,tomater,Oliven og  fetaost. Det er første gang jeg prøver Fetaost. Jeg kjøpte litt på Gladmatfestivalen i Stavanger.

Poteter,jordskokk og tomater wok

Poteter,jordskokk og tomater i wok

Potetene trenger litt steketid så jeg lot dette ligge noe minutter før jeg tok det ut og la  i  fisken.Fiskefiletene var tykke så jeg snudde dem flere ganger. Til slutt la jeg alt  pent på tallerken.

På tallerken

På tallerken

Dette ble et meget velsmakende måltid.Jordskokk,fetaost og oliven skapte en spennende smakskombinasjon som jeg kommer til å gjenta.                                             Jeg avsluttet måltidet med en god maltwhisky.

AVSLUTNING

AVSLUTNING

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *