KNUT VÆRNES GROUP – NY CD

KNUT VÆRNES GROUP

På grunn av  min interesse for for gitarister fant jeg et nytt album med Knut Værnes Group. Jeg hadde ikke hørt musikken men jeg kjente navnet.

Knut Værnes Group

8 Spor                                                                                                                                  Medvirkende :                                                                                                                      Omar Hakim :  Trommer                                                                                                      Kasper S. Værnes :  Alt saksofon                                                                                        Knut Værnes :  Gitarer                                                                                                         Jørn Øien :  Tangent                                                                                                           Frode Berg :  Bass                                                                                                              Bildet neden for viser navnene på alle sporene:                                                                 

Dette albumet var en nytelse å lytte til. God gammeldags gitarjazz. Det er sjelden en hører slikt.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *