TORD GUSTAVSEN TRIO NY CD

 

TORD GUSTAVSEN TRIO

 

 

 

 

TORD GUSTAVSEN TRIO

Jeg fant et nytt album fra labelen ECM. Det er produsert av  Manfred Eicher.

Tord Gustavsen Trio – The Other Side

Albumet har 5 spor.                                                                                                           Medvirkende :                                                                                                                   Tord Gustavsen. Født oktober 1970. Norsk jazzpianist og komponist.Drar ofte på turne.                                                                                                                                   Jarle Vespestad.  Trommer.  Født april 1966                                                                       Sigurd Hole : Bass. Født juli 1981.  Bass                                                                           Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er ok musikk å lytte til.Den passer om du vil ligge på sofaen å slappe av eller som taffelmusikk. Når den er utgitt av ECM er det et kvalitetskririterium.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *