NY JAZZ CD MED MEDVIRKENDE HVIS NAVN VAR UKJENT FOR MEG

MOSKUS MIRAKLER                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Spor                                                                                                                                Medvirkende :                                                                                                                      Anja Lauvdalli  :  Flygel, upright piano, MS 10, YamahaDX 100, Hammond orgel, elektrisk orgel                                                                                                                      Hans Hullbekmo :  Trommer, perkusjon, vibrafon, opptaker , casio MT65, orgel, musikalsk sag,                                                                                                                    Fredrik Luhr Dietrichsson  : Bass                                                                                        Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  Dette albumet er vanskelig å vurdere.Jeg kommer med flere kommentarer når jeg har lyttet gjennom det flere ganger.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *