Ny CD med TONY BENNETT OG DIANA KRALL

 

TONY BENNTT & DIANA KRALL – LOVE IS HERE TO STAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var en tur i platebutikken i ettermiddag for å se om det var kommet noe interessant i hyllene.Jeg fant et albumm med to kjente artister.Medvirkende : Diana Krall. Kanadisk jazzpianist. Født november 1964.                                                                                       Tony Bennett.Amerikansk sanger.Født august 1926.                                                         I tillegg medvirker : The Bill Charlap Trio:                                                                           Bill Charlap : piano                                                                                                             Peter Washington : Bass                                                                                                    Kenny Washington : Trommerr

TONY BENNETT

 

 

DIANA KRALL                                                                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette albumet har 12 spor. Det inneholder svingende pianojazz  og en god gammeldags sanger. Det er skikkelig kosemusikk som passer til å slappe av i sofaen.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *