Ny CD for en bluesentusiast.

JOE BONAMASSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOE BONAMASSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joe Bonamassa er amerikansk bluesrock gitarist, sanger og sangskriver. Han åpnet for BB King da han var 12. De siste 13 årene har han gitt ut 15 soloalbum.Jeg har alle         Jeg sjekket hyllene i platebutikken i ettermiddag for å se om det var kommet noe interessant nytt.. Jeg fant et nytt soloalbum med Joe Bonamassa.

JOE BONAMASSA – REDEMTION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette albumet har 12 spor. Omslagsheftet inneholder en mengde informasjon og fine illustrasjoner.                                                                                                                        Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene

REDEMPTION

 

Dette albumet inneholder folkelig blues uten effekter. Det var et vellykket kjøp.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *